Mesotherapie

Mesotherapie is een alternatieve medische huidverbeterende behandeling waarbij een cocktail van vloeistoffen in de huid wordt gebracht. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid om deze steviger, strakker en elastischer te maken. De huid wordt dus als het ware van binnenuit aangepakt. De samenstelling van de cocktail is afhankelijk van je wensen en voor welk probleem de behandeling wordt ingezet. Mesotherapie is een breed inzetbare behandeling en kan dus voor veel huidproblemen doeltreffend worden ingezet. We zetten mesotherapie onder andere in voor huidverjonging en bij pigmentatie, couperose, acne en littekens. 

Anti-aging met natuurlijke botox

Bij deze behandeling maken we gebruik van argireline. Dit werkt als een soort natuurlijke botox. De behandeling is dus een goed alternatief als je botox overweegt maar niet de expressie van je gezicht wil verliezen of als je het idee van het injecteren van een toxische stof niet prettig vindt.

De ampullen die we bij deze behandeling gebruiken bevatten twee peptiden, waarvan de werking vergelijkbaar is met die van botox: ze remmen het samentrekken van de spieren waardoor bestaande expressierimpels ontspannen en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.

 

Het verschil met botox is dat deze behandeling de spieren niet helemaal lam legt, maar wel zorgt voor een afgezwakte, zachtere mimiek en ontspanning van bestaande lijntjes en rimpels. Het resultaat van de argireline is ongeveer 1 maand zichtbaar.

 

Mesotherapie met Skinboosters

Wil je een jonger uitziende huid en een algehele verbetering van de conditie van je huid? Mesotherapie met skinboosters kan worden toegepast op diverse huidproblemen. Bij Panache bieden we vier verschillende skinbooster-behandelingen aan:

Geeft een collageen-boost, verstevigt de huid en vermindert rimpels en kraaienpootjes.
Deze skinbooster zorgt voor een snellere genezing of het voorkomen van acne littekens, het vermindert bloeduitstorting en roodheid en werkt ontstekingsremmend. Ook rosacea kan hiermee behandeld worden. Het heeft een kalmerend effect en geeft de huid een gezonde glow.

Met de Meso-Glow proberen we volume te creëren in heel het gelaat en willen we een ‘glow-effect’ bereiken. Met het ‘glow-effect’ bedoelen we dat we de huid meer laten stralen. Deze behandeling is ook erg mooi in de lente wanneer de huid mat is na de lange winter. Tijdens de Meso-Glow-behandeling creëren we meer volume door het inbrengen van hyaluronzuur en stimuleren we de collageenaanmaak.

Vitamine A verstevigt de huid en helpt de huid herstellen bij zonschade. Het heeft een exfoliërende werking en is ook in te zetten bij hevige acne of abnormale verhoorning. Verder herstelt het beschadigde cellen en geeft het de huid een gezonde glow. Vitamine A vermindert littekens en grove poriën waardoor de huid gladder en egaler aanvoelt. Ook pigmentvlekken nemen af.

Skin Repair is een hydraterende cocktail voor de vermoeide en beschadigde huid. Deze cocktail brengt de elasticiteit in de huid terug en vermindert expressielijnen en rimpels. Het helpt de huidstructuur herstellen en verzacht de geïrriteerde huid.

Bij de Meso Lift Hyaluron-behandeling vullen we lijntjes en rimpels op met hyaluronzuur (geen filler). Hierdoor worden de lijntjes en rimpels oppervlakkiger en word de huid optimaal gehydrateerd. Met de Meso Lift is het mogelijk te focussen op een probleemzone (diepe rimpels, littekens, fijne lijntjes en grove poriën). Om die reden wordt deze behandeling ook in zones aangeboden.

Met de Meso Filler behandelen we met name de neus-/lippenplooi en de lippen (russian lips). De Meso Filler is een hyaluronzuurfiller die een langdurig resultaat geeft van gemiddeld 6-9 maanden. Bij de russian lips-techniek werken we vanuit de liprand. Hierdoor accentueren we de vorm van de lippen zonder teveel volume toe te voegen (geen duckface). Het resultaat is daardoor veel natuurlijker.

Plan je afspraak in

Wil je je huid verjongen, verstrakken of een boost geven? Boek dan nu bij ons je afspraak

Mesotherapie is een heel veelzijdige behandelmethode. We nemen daarom ruim de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen. Zo komen we tot een behandelplan dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.