Huidverslapping en rimpels

Heb je last van rimpels en/of een slappe huid, dan kan je dat een oudere en vemoeide uitstraling geven. Gelukkig zijn er manieren om rimpels te verminderen en je huid haar stevigheid terug te geven. Er zijn verschillende behandelingen tegen rimpels en huidverslapping.

Waardoor worden huidverslapping en rimpels veroorzaakt?

Het natuurlijke verouderingsproces van de huid zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. Dat komt doordat collageen en elastine in de huid afnemen. Ook externe factoren zoals blootstelling aan de zon of een sterke mimiek hebben invloed. Zonschade gaat ook vaak samen met hyperpigmentatie.

Behandeling tegen huidverslapping en rimpels bij Panache in Almelo

Wat je zelf kunt doen om je huid te beschermen tegen huidverslapping en rimpels is deze niet teveel aan zonlicht bloot te stellen en altijd te smeren met een hoge SPF. Gezond en gevarieerd eten doet ook veel voor de conditie van je huid, net als het gebruik van goede huidverzorgingsproducten. Is je verslapte huid een feit en wil je er wat aan doen? Bij Panache in Almelo kunnen we je huid doelgericht behandelen tegen rimpels en huidverslapping. 

Behandelingen die we veel inzetten bij rimpels en huidverslapping zijn mesotherapie (Meso lift Hyaluron), de Meso filler, Argireline (natuurlijke botox), chemische peeling (Age Smoothing Peel), microneedling (LiftingZon) en de Global Lift facial. Omdat geen huid hetzelfde is en ook de huidconditie verschilt, is een huidverbeterende behandeling altijd maatwerk. Op basis van jouw huid en huidconditie bepalen we welke behandeling of behandelingen we gaan inzetten om het beste resultaat te bereiken.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de conditie van je huid voordat we met de behandeling starten en natuurlijk welke behandeling of behandelingen we inzetten. Altijd hebben we het doel voor ogen je natuurlijke schoonheid naar boven te halen en ervoor te zorgen dat je huid steviger, strakker en stralender wordt.

Wil je je verslapte huid verstevigen en af van die rimpels? Boek dan nu bij ons je afspraak

Wil jij er jonger, gezonder en stralender uitzien? We nemen graag alle mogelijkheden met je door en nemen de tijd om naar je huid te kijken en een behandelplan op maat voor te stellen. Maak direct online een afspraak of neem contact op voor meer informatie.