Droge en vochtarme huid

Heb je last van een droge, vochtarme huid dan herken je waarschijnlijk wel (een van) de volgende verschijnselen: jeuk, schilfertjes, rimpels, eczeem en een dof uitziende of grauwe huid. Een droge huid hebben is erg vervelend. Je krijgt bovendien sneller last van andere huidproblemen zoals acne en wondjes.

Wat zijn de oorzaken van een droge en vochtarme huid?

Jouw droge huid kan verschillende oorzaken hebben. Douchen met heet water en zeep kan bijvoorbeeld van invloed zijn. (Heet) water en zeep laten het natuurlijke vetlaagje van je huid verdwijnen. Je lichaam gaat vervolgens aan het werk om dit te herstellen door talg te produceren, maar dat is niet altijd voldoende. Bovendien neemt met het ouder worden de talgproductie af, waardoor het nog moeilijker wordt voor je huid om zichzelf te herstellen. Staat de verwarming altijd hoog en is de luchtvochtigheid in je huid erg laag, dan kan dat je huid behoorlijk uitdrogen. Ook het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten en cosmetica kan ervoor zorgen dat je huid uitdroogt.

Behandeling tegen een droge en vochtarme huid bij Panache in Almelo

Wil je voor eens en voor altijd af van die droge huid en dat trekkerige gevoel? Bij Panache in Almelo kunnen we jouw droge en vochtarme huid doelgericht behandelen. Behandelingen die we veel inzetten bij een droge en vochtarme huid zijn chemische peeling (Hydra Soothing Peel), facials (Power Hyaluronic facial en Global Lift facial) en mesotherapie (Skin Booster Repair). Welke behandeling(en) we voor jou gaan inzetten bepalen we aan de hand van je huidtype en de conditie van je huid. Een huidverbeterende behandeling is altijd maatwerk. We nemen de tijd om te bepalen welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste werkt om het huidprobleem op te lossen.

Resultaat

Nadat we je huid hebben behandeld zie je al snel resultaat. De verkleuringen in de huid en de vlekjes verminderen of verdwijnen uiteindelijk helemaal. We stimuleren de celvernieuwing in de huid waardoor je huid egaler wordt en je een mooie glow krijgt.

Wil jij een gezonde, stralende huid zonder acne? Boek dan nu bij ons je afspraak

Ben je de vlekjes in je gezicht meer dan zat? Wij kunnen je helpen. Samen nemen we de verschillende mogelijkheden door en we kijken welke behandeling of combinatie van behandelingen op jouw huid het beste effect zal hebben. Maak direct online een afspraak of neem contact op voor meer informatie.