Peelings

 

Bij Panache in Almelo hebben we vijf verschillende chemische peelings die jouw huidprobleem doelgericht aanpakken.

 

Peelings hebben 10 voordelen voor de huid:

✓ Ze verbeteren huidteint en huidstructuur

✓ Maken de huid gladder

✓ Maken de huid helderder

✓ Verzachten rimpels en expressielijntjes

✓ Bestrijden pigmentvlekken

✓ Helpen donkere vlekken verwijderen

✓ Verbeteren de acnehuid

✓ Verfijnen de poriën

✓ Verminderen de zichtbaarheid van littekens

✓ Vergroten de effectiviteit van verzorgingsproducten

Peelings bij Panache in Almelo

Wij werken met het kwalitatieve huidverzorgingsmerk Skeyndor. Elke Skeyndor peeling bestaat uit vier verschillende fasen. Een voorbereidende pre-peel, een persoonlijke peeling afgestemd op jouw specifieke huidtype of huidprobleem, een neutraliserende post-peel en als afsluiter een verzorging en bescherming. Voor maximaal resultaat volgt na de salonbehandeling nog een 7-daagse thuiskuur.

De persoonlijke peeling in fase twee stemmen we dus af op jouw specifieke huidtype of huidprobleem. Er zijn vijf verschillende persoonlijke peelings, elk met andere actieve ingrediënten voor een optimaal huidverbeterend effect. Hiernaast zetten we ze voor je op een rij.

Deze peeling is de beste optie voor de huid met een sterke intolerantie voor AHA’s (alphahydroxyzuren zoals glycolzuur). De hoge concentratie polyhydroxyzuren in deze peeling zorgt voor een sterk hydraterend vermogen. De exfoliërende werking van deze peeling maakt de huid mooi glad en egaal en zorgt tegelijkertijd zorgen voor een diep gehydrateerde en soepele huid.

Een verhelderende ‘flash’. De vier verschillende zuren in deze peeling maken de doffe huid weer stralend.

Deze peeling bevat specifieke zuren met antioxiderende en depigmenterende eigenschappen. Laat pigmentvlekken verdwijnen en zorgt voor een egale huidtint.

Deze peeling met antibacteriële eigenschappen pakt grove poriën, een overmatige talgproductie en eventuele onzuiverheden in de huid aan. De combinatie van drie zuren is een effectieve methode om een vette of acne-huid te behandelen.

Deze peeling is de meest krachtige van de vijf en pakt alle problemen aan die met huidveroudering te maken hebben. De peeling bestaat uit vier verschillende zuren die sterk verjongend werken.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Voor maximaal resultaat volg je na de peeling bij ons in de salon een speciaal afgestemde ondersteunende 7-daagse thuiskuur. De thuiskit krijg je na de behandeling mee naar huis. Bij meerdere behandelingen is het advies 21 dagen tussen de behandelingen te laten en maximaal 3 behandelingen opeenvolgend uit te laten voeren.

Boek nu jouw peeling

Wil je jouw huidprobleem graag laten behandelen met een peeling bij Panache in Almelo? We zijn benieuwd naar je wensen nemen graag de mogelijkheden met je door. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.