Wimperextensions

Heb je van nature weinig wimpers en zou je graag mooie, volle en lange wimpers willen? Dan zijn wimperextensions de oplossing. Wij werken met de Russian volume-techniek. Dit wordt ook wel de 2D/6D-techniek genoemd. Met deze techniek kunnen we volume opbouwen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. We kunnen er een heel natuurlijke oogopslag mee creëren of een meer dramatische glamour look. Aan jou de keus!

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voordat we starten met de behandeling luisteren we naar jouw wensen en nemen we de mogelijkheden door. We gebruiken wimperextensions die zo dun zijn dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. De wimperwaaiers maken we met de hand, waardoor we het volume dus helemaal aan jouw wens kunnen aanpassen. Vind je een natuurlijke oogopslag mooi, dan kun je kiezen voor 2D of 3D. Wil je meer volume dan kies je bijvoorbeeld voor 4-6D. Ook wat de krul betreft kunnen we alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een normale, natuurlijke krul maar we kunnen ook foxy lashes of cat eye lashes maken.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Wimperextensions maken mascara, een wimperkruller en wimperverf overbodig. Na de behandeling heb je mooie, volle en lange wimpers met extra volume. Het resultaat blijft ongeveer 2-4 weken zichtbaar. Na deze periode laat je ze bijwerken.

Plan je afspraak in

Wil jij ook iedere dag opstaan met mooie volle en gekrulde wimpers waar je wekenlang geen omkijken naar hebt? Maak dan online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.