Wij zijn PANACHE​

Bij Panache in Almelo richten wij ons op de zelfbewuste vrouw die zichzelf prioiritiseert in haar wereld. Ons doel is om haar te helpen een verzorgde en elegante look te bereiken die niet alleen haar fysieke verschijning verbetert, maar ook haar zelfvertrouwen vergroot en haar meer zelfverzekerd dan ooit doet voelen. We weten dat echte schoonheid van binnenuit komt, dus we besteden evenveel aandacht aan zowel jouw innerlijke als uiterlijke schoonheid. We begrijpen dat elke vrouw uniek is, daarom bieden we een breed scala aan gepersonaliseerde diensten en oplossingen om aan jouw specifieke behoeften, voorkeuren en verwachtingen te voldoen. Kom vandaag nog bij ons langs om onze uitzonderlijke diensten en verwennerij te ervaren!

Maak kennis met ons

Shanna

FOUNDER

Oprichter en eigenaar Shanna is beauty-ondernemer in hart en nieren. “Wat we doen moet vooral heel goed zijn. We focussen altijd op kwaliteit en zichtbaar resultaat en zijn pas tevreden als de klant dat is.” Haar grote passie is semi permanente make-up, een specialisme dat ze al jaren met veel plezier uitvoert. Inmiddels geeft Shanna haar jarenlange kennis en ervaring door aan andere professionals via Panache The Academy.

Marianka

Schoonheidsspecialist

Marianka is gediplomeerd schoonheidsspecialist. Ze is graag praktijkgericht bezig, waardoor dit vak haar past als een jas. Bij Panache richt Marianka zich op het aanbrengen van semi permanente make-up, wenkbrauwen, eyeliners en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. “Facials. Because filters don’t follow you around in real life.”

Quinty

Schoonheidsspecialist

Quinty begon als stagiair bij Panache, dat destijds nog Shanna Beauty heette. Inmiddels is ze al heel wat jaren in dienst. Huidverbetering is haar grote passie. Quinty is gespecialiseerd in mesotherapie en lipfillers, maar je kunt bij haar ook terecht voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen. “All I want is world peace… and perfect eyebrows!”