Doffe en futloze huid

Merk je dat je huid er dof en futloos uitziet en niet meer de glanzende en gezonde uitstraling heeft die het vroeger wel had? Een doffe en/of futloze huid kan ervoor zorgen dat je er moe uitziet. Ook kun je door een dof uitziende huid ouder lijken dan je in werkelijkheid bent.

Wat zijn de oorzaken van een doffe en futloze huid?

Er zijn verschillende oorzaken voor een doffe en futloze huid. De meest voorkomende zijn stress, roken, medicijngebruik en slechte voeding. Ook als je je huid niet goed verzorgt of de verkeerde producten gebruikt kan deze er dof en futloos uit gaan zien.

Behandeling tegen een doffe en futloze huid bij Panache in Almelo

Door samen naar de oorzaak of oorzaken te kijken van jouw doffe en/of futloze huid, kunnen we de balans in je huid terugbrengen en deze weer laten stralen. Bij Panache in Almelo kunnen we jouw doffe en futloze huid doelgericht behandelen. Behandelingen die we veel inzetten bij een doffe en futloze huid zijn chemische peeling (Ultra Illumination Peel), mesotherapie (Skinbooster Vitamine C), microneedling (RevitalZon) en de Power C+ facial. Geen huid is hetzelfde en daarom is een huidverbeterende behandeling altijd maatwerk. We kijken samen welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jouw huid het beste werkt om je huidprobleem op te lossen.

Resultaat

Na de behandeling zie je al snel resultaat. Je zult merken dat de conditie van je huid verbetert en je huid frisser en gezonder aanvoelt en er stralender uitziet. De vermoeide doffe uitstraling verdwijnt en je krijgt je natuurlijke glow terug.

Wil je iets doen aan je doffe en futloze huid? Boek dan nu bij ons je afspraak.

Wij kunnen je helpen om je huid de aandacht en verzorging te geven die het nodig heeft om weer gezond en gevoed aan te voelen en te kunnen stralen. We nemen altijd ruim de tijd om de behandelmogelijkheden met je door te nemen en een behandelplan op te stellen dat het beste effect heeft op jouw huid. Maak direct online een afspraak of neem contact op voor meer informatie.