PANACHE ACADEMY

Opleidingen

Ben je momenteel werkzaam in de beauty-industrie en ben je op zoek naar manieren om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder dan ons uitgebreide trainings- en cursusaanbod. Onze programma's zijn ontworpen om je te helpen uitgroeien tot een echte professional, met alle kennis en expertise die nodig is om uit te blinken in jouw vakgebied. Of je nu een geheel nieuwe carrière nastreeft of gewoon jouw bestaande vaardigheden wilt verbeteren, onze cursussen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften en ambities te voldoen. Door in jezelf te investeren en je te committeren aan onze trainingsprogramma's, zul je een concurrentievoordeel behalen en jezelf positioneren voor langdurig succes in deze spannende en dynamische industrie. Zet de eerste stap naar het bereiken van je volledige potentieel: ontdek vandaag nog onze trainings- en cursusmogelijkheden!

Masterclass PowderBrows 1:1​

Deze masterclass is bedoeld voor SPMU specialisten die hun werk naar een next level willen tillen.

Tijdens deze prive masterclass laten we je alle ins & outs zien zodat je prachtige mooie powderbrows kunt creëren. Deze techniek is gebaseerd op de laatste trends en nieuwste technieken.

De masterclass zal gegeven worden door Shanna en duurt 1 volledige dag ( waarbij je zelf aan de slag gaat op een model). 

Powderbrows basisopleiding 3 dagen

Tijdens deze opleiding leer je de basisprincipes van SPMU. En met name het zetten van de populaire powderbrows techniek. Dit is momenteel de meest geboekte behandeling in de SPMU wereld. De basisopleiding zal gegeven worden door Shanna. 

Om te zorgen dat je na je opleiding zo goed mogelijk van start kan, combineren we theorie, live demo en veel praktijk (oefenen op kunsthuid en model).

Het is dus een intensieve opleiding waarbij je een flinke dosis doorzettingsvermogen moet hebben.

Eyeliner basisopleiding 2 dagen​

Ben je al werkzaam als SPMU specialist maar wil je je diensten verder uitbreiden dan is de eyeliner basis opleiding een mooie toevoeging aan je SPMU aanbod. Tijdens de opleiding leer je alle theorie over de diverse eyeliner mogelijkheden, kleurbepaling, vormbepaling enz. Je ontvangt tijdens de opleiding een zeer uitgebreid theorieboek en starterskit. Daarnaast ga je aan de slag op kunsthuid en leer je hoe je een mooie basis eyeliner zet op een model. 

Cursus browmapping & voortekenen

Heb je moeite met het uittekenen van de wenkbrauwen? Dan is deze cursus echt wat voor jou! Tijdens de cursus gaan we je kennis laten maken met de techniek browmapping. Browmapping is een techniek waarbij je met (een voorgepigmenteerd) touwtje de punten van de wenkbrauwen kunt uitmeten.

Als je de browmapping onder de knie hebt dan zul je merken dat het voortekenen van de wenkbrauwen, voor bijvoorbeeld SPMU behandelingen, een piece of cake is!

De cursus duurt een halve dag.