Microdermabrasie

Microdermabrasie is een pijnloze techniek waarmee we jouw huid gladder, zachter en frisser kunnen maken. We ontdoen de huid met deze behandeling van fijne rimpels, mee-eters, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Microdermabrasie kan op ieder huidtype worden toegepast en is vooral geschikt voor:
• de futloze, droge en ruwe huid
• de acne-huid en acne littekens
• de vette huid met grove poriën
• de door de zon beschadigde huid
• fijne lijntjes of ondiepe rimpels
• pigmentvlekken

De behandeling kan niet worden uitgevoerd op actieve acne en couperose.

Microdermabrasie bij Panache in Almelo

Microdermabrasie helpt de bovenste huidlaag met het afvoeren van dode huidcellen. Het is een peeling met fijne kristallen die de bovenste huidlaag intensief peelen. De kristallen richten we gecontroleerd met een straalkop op de huid. Het apparaat heeft een afzuigsysteem dat dode huidcellen en andere onzuiverheden direct afvoert. Een microdermabrasie-behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Microdermabrasie geeft na de eerste behandeling direct een goed resultaat. De huid oogt frisser en jonger. Microdermabrasie is als losse behandeling te boeken, maar vaak wordt een kuurvorm aangeraden omdat het resultaat bij meerdere behandelingen beter zichtbaar is.

Boek nu jouw behandeling

Wil je weten of microdermabrasie een geschikte behandeling is voor jouw huid en huidprobleem? We zijn benieuwd naar je wensen nemen graag de mogelijkheden met je door. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.